| DaReZon a întrebat:

Salut, ieri seara am stat la PC cam vreo 3 ore fara oprire, fara sa ma dau jos, iar apoi m-am pus sa ma culc. Dimineata cand m-am trezit am observat ca ma durea foarte tare in partea stanga, la piciorul stang, in sus, incat la ora actuala abia pot merge Imi este frica sa nu fi patit cea grav. Credeti ca imi va trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DDoctorita a răspuns:

Buna DaReZon

Probabil ai facut o intindere, sau pur si simplu, cum ai stat atata amar de ore pe un scaun, ti so fii distrus vreun capilar, si se regenereaza circulatie. Ai si tu putina rabdare. happy

4 răspunsuri:
| FlameNight a răspuns:

Depinde daca ai stat mai ciudat pe scaun, cu picoarele sub tine, cam asa stau eu si nu am nimic si stau mai mult de 3 ore asa.Cred ca te-ai lovit sau ceva de genul dar iti garantez ca nu e de vina statul la pc

| AndreeaRaluca18 a răspuns:

Te doare fiindca ai drmit foarte mult pe acea parte si ti-a amortit, stai linistit iti va trece in vreo 2 zile, nu este nimic grav.

| Silviutzu_Mixatu_1958 a răspuns:

Fa un pic de sport cu picioru` ala si o sa iti treaca.winking

| SimonaCristina a răspuns:

Poate a fost o compresie in acea zona (ai stat ghemuit). Nu e normal insa sa te doara si dupa o noapte de repaus. Pentru linistea ta consulta si un chirurg, sa nu fie hernie inghinala. Sanatate!