| Noitrex a întrebat:

ieri un prieten mi-a strans un deget la usa nestiind ca eu am obiceiul sa pun mana pe orice.Sa innegrit in locul in care ma strans iar in aprox. 10 min s-a facut alb in jurul locului unde sa innegrit ca si cum nu mai avea contact cu degetul.
Dupa vreo ora de injurat pe amicul meu m-am gandit sa caut pe net sa vad ce pot sa fac....desigur mai rau m-am speriat cand am auzit ca s-ar putea sa imi cada si sa creasca alta in loc.
A doua zi(astazi) m-am trezit si nu mai am acea pata, culoarea a devenit un pic mai rozalie spre mov iar durerea persista.
hai sa trec la subiect ca deja m-am lungit destul, imi va cadea unghia daca s-a "tras" aceea pata neagra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Daiia25 a răspuns:

Pune.ti degetul în apa rece sau cu compresa rece! Mai pune_ti și rivanol ca sa nu se infecteze! Am pățit și eu asa! Și după câteva zile mi-a trecut!