anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,ieri varul meu a pus apa intr-un pahar pentru un caine vagabond a mai ramas putin in sticla si eu mort de sete i-am cerut putina sa beau, astazi de dimineata ma doare burta foarte putin ca niste crampe dar foarte foarte putin, aveti idee de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cfrtobias a răspuns:

Dar probabil de era paharul curat si apa curata si o dat la caine dupa sa bea, si el o baut din sticla si cainele nu a avut legatura cu sticla, de ce s-ar fi transmis, probabil cred ca n-are treaba de ce il doare burta sau e din alta cauza

9 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Dap, avem idee, se numeste "doctor"
incredibil, stiu, dar... adevarat

| Editocroci a răspuns:

Nici nu știi câte boli se transmit de la câine la om.

| Editocroci a răspuns (pentru cfrtobias):

Cum dracu să bei după un câine? Pe bune? Nu-s medic. Sa meargă la medic.

| Anonimus12368j8 a răspuns (pentru Editocroci):

Nu am baut din pahar am baut din sticla care i-a turnat in pahar

| Editocroci a răspuns (pentru Anonimus12368j8):

Atunci n-are legătură cu câinele.

| cfrtobias a răspuns (pentru Editocroci):

Pana la urma ai inteles de la mine? sau de la ea?

Ce să înțeleg?

A,am înțeles.

Ma bucur

Dar probabil de era paharul curat si apa curata si o dat la caine dupa sa bea, si el o baut din sticla si cainele nu a avut legatura cu sticla, de ce s-ar fi transmis, probabil cred ca n-are treaba de ce il doare burta sau e din alta cauza