| Yohei a întrebat:

Salut! Imi cade foarte mult par, mai ales cand fac baie sau dimineata cand ma trezesc si nu la modul ala 10-20 de fire, scot cate un pumn de par de pe piaptan si mai mult din cada, uneori se intampla sa infund scurgerea cu par. Am parul mare, nu m-am mai tuns de 2 ani. Aveti vreo idee ce as putea face? Un sfat ceva, orice. Poate pot rezolva ceva ca sincer nu prea vreau sa ma tund. Daca este vreun sampon ceva sau daca as putea merge la un doctor ceva, iar in cazul unui doctor, ce teste imi va face, sa fiu pregatit de orice, nu am o relatie asa buna cu doctorii. Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mariapetrescu7 a răspuns:

Bună, pai dacă ești vopsită posibil sa îți cada din cauza vopselei ca te-ai vopsit prea des, dacă nu înseamnă că ai lipsa de vitamine sau din cauza stresului posibil ca te ai stresat prea mult de ceva. În primul rand mergi și fă-ți un set de analize și cumpăra toată gama Georovital anti-cadere.

| AmandinaDragan a răspuns:

Stresul este cauza.

| Freya1 a răspuns:

Sunt multe cauze pentru care poate cădea parul.
De la o chestie normala de regenerare, pana la ceva mai grav cum e alopecia dar cred ca la tine nu e cazul, pentru ca la asta îți rămân goluri.

Poti încerca parusan de la farmacie sau șampon de cal.Dar cred ca problema e și tunsul, un pic totuși nu ar strica pentru ca doi ani sunt mulți.