| benga94 a întrebat:

Salut, îmi poate explica cineva daca am atac de panica sau de la alergii?
Deci la o perioada mă ia durere de cap cefalee, după care n-am stare, iar seara in pat nu am stare, nu pot sa dorm nasul fiind înfundat de la alergie la acarieni de praf am făcut alergiile recent, practic dorm câteva ore pe noapte, simt că inima bate tare o perioada după incerc să mă calmez dar tot nu pot sa dorm, deci dificultate de a dormi și nas înfundat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Noi, cu toții, credem cu tărie că n-ai nimic

| micmecanic a răspuns:

Te salut cu respect și ți spun ca și eu am aceeași problema. Este doar atac de panica. Totul tine se gândurile pe care ți le impui seara in pat când te pui la somn. Problema la mine e ca am și greață, fără vărsături, dureri de cap presiune in cap tremurat și inima parca mi o ia la galop.
Încearcă niște relaxante naturiste, poți începe cu nervocalmin de zi și seara iei o pastiluță nervocalmin de noapte. Te va ajuta sa ți inducă somnul. Nu i nimic de speriat, doar pune ți psihicul la punct și nu te mai gândi la tot ce i rău?