| bom56777 a întrebat:

Imi. poate explica si mie cam cum sta treaba cu Escapelle? Am citit mai multe pareri si prospecte.
Spune ca impiedica ovarul sa elibereze ovului. Si daca a fost eliberat ovulul, inhiba fertilizarea.

Este cineva care a utilizat escapelle de urgenta? Sa fie si in ziua maxima de fertilitate? Si sa fie totul ok?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Eu cu iubita-mea am facut sex neprotejat, am fost de acord sa ii cumpar Escapelle de la farmacie deoarece am vrut sa stam fara stres daca cumva o ramanea gravida...
Si uite ca nu a avut nicio dereglare hormonala niciun ciclu intrerupt sau intarziat nici dureri sau ceva... si totul a fost okay. Asta e singura si prima noastra experienta cu ea. Deci e safe, dar sa nu folosesti in decurs de 6 luni mai mult de 2

| nicu991 a răspuns:

Sta fix asa cum scrie in prospectul medicamentului daca il ai si daca l-ai citit. Una e parerea si alta e prospectul dat de producatorul medicamentului sau de recomandarea unui medic.