anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi pot decalota penisul usor si fara dureri in erectie doar pana sub cap. Adica pot trage pielea usor pana sub cap, mai jos de cap nu pot trage. Este o problema dpdv medical?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Ar fi o mica problema, anume cand vei face sex pielea va fi trasa mai jos, si o sa te doara. Poate iti spui ca vei rabda durerea de dragul placerii, dar daca pierzi erectia? Eu zic sa mergi la urolog. Decalotarea trebuie sa fie completa.

| Alex007007 a răspuns (pentru minrest):

Durere sau disconfort? As putea sa trag piele in jos de tot pentru ca nu ma doare, dar "ata" pare prea mica si nu este elastica.

| Alex007007 a răspuns (pentru minrest):

Durere sau disconfort? "Ata" este prea mica si nu este elastica, altfel as fi putut sa dau pielea mai jos cu mult.

| minrest a răspuns (pentru Alex007007):

Sa vedem ce spune doctorul. Este o fimoza usoara, cred ca frenumul nu are nici o vina. Mergi la urolog.

| IIIshaneIII a răspuns:

Deci Penny-sul tau nu este 100% decapotabil, asta chiar e o problema rolling on the floor

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Nu e nici o problema. Calmeaza-te. Nu toate penisurile/vaginurile sunt exact la fel. Sunt ca fetele. Unele au prelungiri. Altele nu. Deci nu te ingrijora

| Alex007007 a răspuns:

Voi mai astepta si alte pareri de la baieti sa vad daca e nevoie de doctor.

| Alex007007 a răspuns (pentru Alex007007):

Pareri?

| Tokyo1sa1va1scot a răspuns (pentru Alex007007):

Si mie mi se desface exact pana sub cap nu pe toata lungimea penisului. Pana azi nu credeam sa fie o problema dar... broken heart

| Tokyo1sa1va1scot a răspuns:

Practic la mine nu pot dezgolii mai mult decat capul dar pielea se duce mai jos (adica se intoarce pe dos nu sta stransa exact sub cap)
La fel e si la tine?

| Alex007007 a răspuns (pentru Tokyo1sa1va1scot):

Da, exact asa, doar daca penisul este uscat. Daca e ud atunci nu se mai strange cum zici tu.