Întrebare recomandată | blackspe3d a întrebat:

imi puteti recomanda ceva impotriva transpiratiei. in afara de deodorante si alte din astea. Specific: transpiratia nu miroase, dar este jenant sa te uzi la subrat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Poti sa te dai sub brat cu o solutie concentrata de bicarbonat de sodiu alimentar, care impiedica excesul sudoripar.
De asemenea, este bun si "alaunul" (este piatra care opreste sangerarea la barbierit), care se umezeste putin si se da sub brat.
Sper sa-ti foloseasca,
Un gand bun si multa sanatate.

| blackspe3d explică (pentru mariana):

Multumesc, chiar am sa incerc

| anonim_4396 a răspuns (pentru blackspe3d):

Mai bine iei ceva de la plafar...

12 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Pudra de talc, bicarbonat de sodiu.

| mont a răspuns:

O solutie extrema si scumpa este tratamentul cu injectii cu botox, cu siguranta are efecte timp de cateva luni scapi de transpiratie.

| almirock a răspuns:

Există posibilitatea ca transpirația abundentă să apară în urma unor devitaminizări. Te-ai gândit să îți faci niște analize?

Răspuns utilizator avertizat
| Salu134 a răspuns:

Exista o solutie care te dai dimineata si persista toata ziua, chiar daca transpiri.

| Fiorella18 a răspuns:

Stiu ca poate suna ridicol, dar de curand am aflat de efectul extraordinar al lamaii ca deodorant si antiperspirant. Am incercat si intr-adevar a functionat super, ca si deodorant, adica nu am avut nici un fel de problema cu mirosul toata ziua. De transpirat, eu nu transpir mult de obicei, asa ca nu stiu sa zic in ce masura a functionat ca antiperspirant, dar cred ca a redus si transpiratia, pentru ca am facut miscare toata ziua si nu m-am udat la subrat. Merita incercat. Tai o felie de lamaie si te dai cu ea ca si cu un deodorant. E natural, sanatos, deodorantele de pe piata contin aluminium care poate provoca si cancer.

| Annonim20 a răspuns:

Incearca perspirex.Este extraordinar! Eu transpiram incredibil de mult, imi curgea transpiratia pe mana in jos, mai aveam putin si intram in depresie pana am incercat perspirex.nu pot sa iti spun ce senzatie am avut dupa ce l.am folosit cum e indicat si am vazut ca nu mai transpir.

| rossamary a răspuns:

Si eu la fel patesc transpri si nu miroase.am folosit toate felurile de deodorante cele mai scumpe.ar trebui sa mergi la doctor sa vezi de unde provine transpiratia ar fi si din cauza stresului sau alte chestii de aceea megi la medic.

| blackspe3d explică (pentru rossamary):

Da, este posibil si stresul, dar stii ca medici iti spun ca este bine sa transpiri ca elimini toxinele... dar totusi cate odata poate fi jenant

| lulian a răspuns:

Fate cu putina lamaie la subrat