| AndreeaCdr a întrebat:

Imi puteti recomanda un sampon pentru parul gras...As vrea care sa dea volum si care tine mai multe zile. Multumes:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Daca vrei sa ai parul usor de pieptanat stralucitor si cu un aspect natural iti recomand Elseve Nutri Glos varianta cu Citrus pentru par gras si balsamul pentru par gras din gama de la Nivea.

5 răspunsuri:
| TicTacUser a răspuns:

Soro cel mai bun e head&shoulders.pentru toate

| Haydee a răspuns:

Wash and Go?
Mi se pare destul de bunwinking

| Mihaela_4926 a răspuns:

Nu iti poate recomanda nimeni asa ceva. Si eu am avut aceiasi problema, iar acum ma spal cu pantene ( acela cu sticla transparenta ___ am incercat foarte multe samponuri - e bine sa le schimbi la cateva luni bune, deoarece se obisnuieste parul cu el) si e ok parul; insa asta nu inseamna ca trebuie sa te speli si tu, depinde de organismul / parul fiecaruia.
Un secret - cu cat il speli mai des cu atat el iti va cere mult mai des sa il speli, incearca sa il speli treptat cat mai rar, scade treptat cat o zi la cateva saptamani.

| OneMoreGirl a răspuns:

Eu folosesc wash & go...este bun si deloc kostisitor.

| LLL2 a răspuns:

Samponul Naturalis.