Nu bicepsul si tricepsul iti pocnesc, pentru ca acestia sunt muschi, ci incheieturile. Legatura dintre humerus si radius.Sau,mai sus, intre humerus si clavicula.
Si mie îmi pocnesc uneori, nu e nimic grav, ori nu le faci corect ori ești prea slab și îți pocnesc că nu ești obișnuit cu efortul. Câți ani ai și câte kg ai?
Zic să bagi o perioadă un pic de flotări să se întărească puțin acea parte.
Dacă nu fă acest exercițiu cu ganteră:
Ia un scaun, pui antebrațul și ții ganteră în mana și miști mana sus și jos (nu antebrațul) și așa îți întărești acea parte și nu o sa mai pocnească. Dacă nu prea ai înțeles trimite-mi un mesaj privat cu id-ul tău de messenger sau cu link-ul tău de Facebook și îți explic mai bine.
Baftă
Și mie îmi pocnesc uneori, nu e nimic grav, ori nu le faci corect ori ești prea slab și îți pocnesc că nu ești obișnuit cu efortul. Câți ani ai și câte kg ai?
Dacă nu fă acest exercițiu cu ganteră:
Ia un scaun, pui antebrațul și ții ganteră în mana și miști mana sus și jos (nu antebrațul) și așa îți întărești acea parte și nu o sa mai pocnească. Dacă nu prea ai înțeles trimite-mi un mesaj privat cu id-ul tău de messenger sau cu link-ul tău de Facebook și îți explic mai bine.
Baftă
Si mie îmi pocnesc uneori, nu e nimic grav, ori nu le faci corect ori ești prea slab și îți pocnesc că nu ești obișnuit cu efortul. Câți ani ai și câte kg ai?
Dacă nu fă acest exercițiu cu gantera:
Ia un scaun, pui antebrațul și ții gantera în mana și miști mana sus și jos (nu antebrațul) și așa îți întărești acea parte și nu o sa mai pocnească. Dacă nu prea ai înțeles trimite-mi un mesaj privat cu id-ul tău de messenger sau cu link-ul tău de Facebook și îți explic mai bine.
Baftă
Dacă nu fă acest exercițiu cu gantera:
Ia un scaun, pui antebrațul și ții gantera în mana și miști mana sus și jos (nu antebrațul) și așa îți întărești acea parte și nu o sa mai pocnească.
Baftă
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: