| kidy_1467 a întrebat:

Salut.Imi puteti spune si mie ce trebuie sa fac pentru a scapa de cosuri si sa imi curat tenul.
As vrea sa imi spuneti o crema buna sau ceva de genu asta.
App trebuie sa mentionez ca am 17 ani.
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt(o solutie antiacneica foarte puternica).Il poti folosi si tu(daca nu ai facut-o pana acum,bineinteles),dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine,lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).In schimb,fiind inca la varsta adolescentei,acesta nu le va face sa treaca complet,dar te va ajuta sa le mentii sub control,pana nu va mai fi nevoie(cosurile apar doar pana la o anumita varsta,care difera de la om la om, varsta in care ia sfarsit majoritatea modificarilor din organism, lucru care duce la trecerea cosurilor). Numai bine.

1 răspuns:
| bulin a răspuns:

Iti irosesti banii pe creme, spala-te pe maini si pe fata este normal sa iti apara cosuri la varsta asta iti vor trece si cand le storci ai grija sa te speli dupa pe maini si sa dai cu spirt.