| patrik986 a întrebat:

In 14 Iunie am suferit o torsiune de testicul(la testiculul drept) si m-au operat in ziua respectiva, medicul a zis ca testiculul era rotit de 4 ori si era innegrit dar din norocul meu m-am dus la timp la spital si medicul spera ca a reusit sa il salveze, in August ma voi duce sa imi faca o ecografie Dopller sa imi vada circulatia sanguina(daca si-a revenit)....intrebarea mea este daca pot sa fac dragoste(sex)..deoarece medicul nu a specificat daca am voie sau nu.P.S:scuza-ti categoria.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Dacă omul nu a spus nimic despre asta, eu așa interpretez - că e OK.
Dar nu ar fi mai bine să-l întrebi chiar pe acel medic?!?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da. Chiar cred că e indicat să „îl pui la treabă", ca să-și revină mai repede.

| patrik986 explică (pentru mihai69):

Sigur nu o sa am nici-o problema? ...deoarece nu vreau sa ajung din nou la medic.

| mihai69 a răspuns (pentru patrik986):

Dacă omul nu a spus nimic despre asta, eu așa interpretez - că e OK.
Dar nu ar fi mai bine să-l întrebi chiar pe acel medic?!?

| Legion7X a răspuns:

Cred că ar trebui să te duci să întrebi medicul decât să spună alți prostii.
Medicul este medic.

| SilviaPunct a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai! Este posibil ca medicul sa nu fi luat in calcul faptul ca ai activitate sexuala si sa nu fi precizat! Dupa operatie, o perioada de 2-3 luni este contraindicat efortul fizic. Tu ai avut oricum 2 interventii.