| deeeeaaa712 a întrebat:

Salut, in aceasta seara m-am speriat foarte rau. Deci simteam ca o sa tremur toata, simteam cum parca nu mai sunt eu, am inceput sa transpir si eram super nelinistita iar dupa a urmat greata. M am speriat, am crezut ca am epilepsie, desi nu m-am confruntat niciodata mi e frica. Sa fi fost atac de panica? Azi am baut o cafea, dupa masa mai tare si azi noapte nu am dormit, decat de la 7 la 1 dupa amiaza. Sunt destul de presata si ma simt singura dar mi frica sa nu fie de la altceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fi orice, d ela tensiunea arteriala mare sau mica, la atac de panica indusa de o frica.
Nu mai bea niciodata cafea dupa ora pranzului, probabil ca nu-ti prieste si-ti face rau.

| Mindfulness a răspuns:

Atacul de panica are o intensitate mult mai mare decât ce ai simțit tu. Cred că a fost mai degrabă o criza de anxietate scurta.
Nu e nimic grav, e de la stres. Poți lua magneziu bisglicinat, te va ajuta foarte mult. Nu e epilepsie!

| StudentLaMedicina a răspuns:

Bineînțeles că poate fi un atac de panică. Nu este deloc prea slab să fie un atac de panică. Dar trebuie să excluzi că nu a fost o criză hipoglicemică de exemplu. Fă-ți nişte analize de sânge şi o electrocardiogramă.