Mie la un moment dat nu imi mai trecea durerea, chiar daca nu era una mare, ma deranja.Ma tot gandeam ca poate creste cumva incorect, peste cea de langa ))).Imi faceam tot felul de idei in cap ..Pana sa ajung la medic a trecut durerea si e totul ok. O sa treaca, nu-ti face griji, ia nurofen. Totusi du-te la medic, ca sa nu te mai chinuiesti, poate iti da un medicament ceva mai potrivit pentru asa ceva
Si eu am avut aceeasi problema acum o luna insa durerea nu era asa mare si nu a trebuit sa iau nimic pentru ameliorare. Durerea o sa se opreasca in 2 saptamani -3, depinde de fiecare persoana.
Da, poti lua nurofen.
Multa sanatate, pupici!
Mie la un moment dat nu imi mai trecea durerea, chiar daca nu era una mare, ma deranja.Ma tot gandeam ca poate creste cumva incorect, peste cea de langa ))).Imi faceam tot felul de idei in cap ..Pana sa ajung la medic a trecut durerea si e totul ok. O sa treaca, nu-ti face griji, ia nurofen. Totusi du-te la medic, ca sa nu te mai chinuiesti, poate iti da un medicament ceva mai potrivit pentru asa ceva
Sa speli mai intai pe dinti de vreo de 2 ori, apoi sa-ti clatesti gura cu PARONDONTAX sau LISTERLINE, dupa aceea sa iei la fiecare 6 ore o pastila de NUROFEN FORTE sau AULIN!
Sincer pe mine nu ma doare maseaua absolut deloc.Dar maseaua creste in vreo 3 luni aproximativ.Si eu am pe una pe care o doare maseaua de minte si i-a trecut peste putin timp.Sincer nu stiu daca nurofen amelioreaza durerea dar nu cred.Sti de ce se numeste masea de minte? Fiind ca incepe sa iti creasca cam cand te maturizezi(cand ai mai multa minte in creier).
Pfff nu stiu ce sa spun. Mie mi-au iesit dar ma durea doar cand mancam. Si trebuie sa astepti ceva timp pana o sa creasca, dar nu cred ca o sa te doara pe tot parcursul dezvoltarii, doar acum cand de abia iese. Insa mai intai gaseste un stomatolog, acesta iti va explica mai bine.
CorleoneGyovanny întreabă: