| joghu22 a întrebat:

Salut, în ce constă un consult endocrinologic? Vineri mă duc pentru prima dată și aș vrea să știu în ce constă. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Probabil: radiografie, sange, intrebari, palpare.

Răspuns utilizator avertizat
| NuDauNiciunNume a răspuns:

Buna! Eu am fost la consult endocrinologic pentru tiroida. Intai mi-a pus doctorul cateva intrebari dupa care a facut ecografie la tiroida (m-a dat cu gel si a pus un aparat, iar el se uita la un ecran pentru a observa aspectul tiroidei si sa vada daca am noduli). Dupa aceea, mi-a dat o foaie cu care sa ma duc la un laborator de analize pentru a-mi scoate sange, iar dupa ce am facut analizele m-am dus cu rezultatele iar la doctor si am primit tratament

| joghu22 explică (pentru NuDauNiciunNume):

Si ti-a gasit ceva?

| NuDauNiciunNume a răspuns (pentru joghu22):

Da. Am tiroida usor imflamata si doi noduli de 1 mm si 3 mm. Dar nu e panica, multi au noduli care apar si dispar.