Vaccinul se face in sala de clasa, in timpul unei ore, pentru a se evita galagia din pauze (eu asa stiu). Vaccinul nu doare. Vei simti doar o usoara intepatura. Se face, din cate am remarcat, in mana stanga. La sfarsit de an e cald si bine afara, asa ca nu trebuie sa va dezbracati de haine daca sunteti imbracati lejer.
Noi l-am facut la dispensar ca e langa scoala, ne-a consultat mai intai sa vada daca suntem raciti apoi ne-a facut vaccin la fiecare in mana dreapta, da asta nu cred ca conteaza, nu prea doare da nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu esti singurul cu frica de ace
Vaccinul se face sus pe brat. Noua ni l-a facut in clasa, deci da, erau colegii de fata. Pe mine nu m-a durut rau, pe unii i-a durut mai mult. E important sa stai locului, ca daca te zbati doare mai rau, din cate stiu. Au trecut toti elevii prin asta si nu-i chiar atat de rau, poate doare in momentul ala si poate sa-ti ramana locul sensibil ceva timp dupa, dar trece.
Ti se va face in mana stanga, o sa fie cativa colegi langa tine. o sa simti o intepatura. Ar trebui sa nu o ti incordata.
O sa-ti bage un ac de 3 metri in mana stanga o sa simti o usoara intepatura, o sa incepi sa amortesti., si daca ai noroc supravietuiesti
BisUltras întreabă:
User252426 întreabă: