| MisterJaguar a întrebat:

In clasa a 8-a la sf. anunui se face un vaccin din cate am auzit..am si eu niste intrebari:vaccinul doare?, unde se administreaza, si daca se face de fata cu totii colegii? va rog raspundeti-mi sincer ca mi-e frica de injectii ca de dracu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Vaccinul se face in sala de clasa, in timpul unei ore, pentru a se evita galagia din pauze (eu asa stiu). Vaccinul nu doare. Vei simti doar o usoara intepatura. Se face, din cate am remarcat, in mana stanga. La sfarsit de an e cald si bine afara, asa ca nu trebuie sa va dezbracati de haine daca sunteti imbracati lejer.

| AlexL28 a răspuns:

Noi l-am facut la dispensar ca e langa scoala, ne-a consultat mai intai sa vada daca suntem raciti apoi ne-a facut vaccin la fiecare in mana dreapta, da asta nu cred ca conteaza, nu prea doare da nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu esti singurul cu frica de ace

| diaac a răspuns:

Vaccinul se face sus pe brat. Noua ni l-a facut in clasa, deci da, erau colegii de fata. Pe mine nu m-a durut rau, pe unii i-a durut mai mult. E important sa stai locului, ca daca te zbati doare mai rau, din cate stiu. Au trecut toti elevii prin asta si nu-i chiar atat de rau, poate doare in momentul ala si poate sa-ti ramana locul sensibil ceva timp dupa, dar trece.

| Sidock a răspuns:

Ti se va face in mana stanga, o sa fie cativa colegi langa tine. o sa simti o intepatura. Ar trebui sa nu o ti incordata.

| benkesoiu a răspuns:

O sa-ti bage un ac de 3 metri in mana stanga o sa simti o usoara intepatura, o sa incepi sa amortesti., si daca ai noroc supravietuiestihappy