| paladinnn a întrebat:

In copilarie, pe la varsta de 8-14 ani am suferit de astm bronsic forma usoara si spun "am suferit" pentru ca de la varsta de 14 ani nu am mai luat deloc medicamente, nu am mai avut nicio criza de astm, nicio problema nimic. Acum am 20 de ani si fac sport fara probleme, de 6 ani nu am mai intampinat probleme ce tin de astm. Zilele astea o sa ma duc la medicul pneumolog sa vad ce rezultat iese la testul respirator, dar am zis pun intrebarea si aici sa..primesc diferite raspunsuri ipotetice, pana cand voi afla decizia finala Luni, cel mai probabil, cand ma duc la doctor. Ce spuneti? Este posibila vindecarea de astm? Exista cazuri foarte rare in care sa se intample acest lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Donsavas a răspuns:

Da,exista. Se pare ca astmul este corelat cu deficitul de serotonina dar are si alte cauze biologice ce pot fi identificate si rezolvate, chiar dacă nu se cunoaște cu exactitate modalitatea de vindecare.