| IHateMath71 a întrebat:

Salut,in data de 25 mi-a fost extras un molar din maxilarul superior, mi-a fost indicat ca atunci cand imi sangereaza sa pun tampon.Problema e ca mi-a sangerat pe 25 toata ziua iar pe noapte nu am mai tinut tamponul.
Acum cand ma uit in oglinda tot locul ala e doar sange uscat, negru si simt o mica umflatura, precizez ca mi s-a dat reteta augmentin 1/12h
E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Da, e normal.

| relian a răspuns:

Este normal, dar nu este bine ce ai facut laughing ori nu ai bani ori dentistu e de 2 lei.
Cand se extrage o masea,dinte ce o fi,asta e chestie mai noua,adica noua in sensul ca de abia acum oamenii,sau unia stiu chestia asta,deci cand se extrage un dinte locul ala,gaura aia trebuie umpluta cu os.
Dar asta tine daca ai si banii necesari. Daca nu se umple acea gaura cu os,osul care mai e la fundul gaurii se va duce de suflet in stiu si eu cati ani,depinde de fiecare organism.
Deci care aveti bani si aveti dinti ce nu mai pot fi salvati,cautai si faceti chestia asta, nu o sa te doara, nu o sa mai sangerezi, doar ca te scutura nitel la buzunare laughing dar o sa ai acolo os, iar mai tarziu daca doresti un implat, ai pus f simplu si usor.

Răspuns utilizator avertizat