| SpawNury a întrebat:

Salut, in fiecare an, spre sfarsitul primaverii, de exemplu acum. Imi apar niste cosuri pe obraz, dar scap repede de ele, aproximativ intr-o saptamana scap de ele dar raman niste semne de la ele care ma tin asa toata vara. Si cand am urmele astea de la cosuri, daca mananc mancare gen cartofi prajiti, carne prajita, sarmale si mancare cu mult ulei imi apar niste cosuri pe langa gura dar sunt cosuri d-alea mici, cu un lichid naspa. Am fost la un medic [anul trecut] si mi-a dat 2 creme [ziua/noaptea] si niste pastile. A fost ok, mi-a trecut pentru moment. Dupa ce s-au terminat medicamentele iar au inceput sa apara. Si sunt cam enervante. Ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| promweb a răspuns:

Reteta testata de mine in urma a 1 consultatii la 1.5 luni.
Trebuie sa te feresti de soare "sau foloseste fond de ten sau pudra cu factor de protectie 50"
Fereste-te de baile fierbinti.
Fereste-te de: oua, pielea de la carnea de pui, carnea de porc, ciocolata, sucuri, LACTATE, si mai ales grasimile.
Daca te dai pe cartofi fierti, legume si alte din astea. o sa fi boboc.
Nu o sa iti trebuiasca nici o pastila.
Daca vrei pastile atunci azitromicina, zinerit pentru uscarea cosurior, gel de dus de la aven sau bioderma pentru excesul de sebum si crema de la aven pentru cosuri. happy o sa fie cam scumpe dar ti-am dat solutia perfecta.

| SpawNury explică (pentru promweb):

O sa fac ce mi-ai zis. Multumesc frumos. happy

1 răspuns: