| MarianPapuc98 a întrebat:

Salut.

In fiecare dimineata ma doare capul cand ma trezesc si ma trezesc foarte prost. ( Am 17 ani ). De exemplu astazi m-am trezit pe la 1 cu o durere de cap si parca neodihnit, nici nu vreau sa va descriu simptomul dar este foarte neplacut. Ce pot sa fac? Vreau sa ma odihnesc si sa ma trezesc si eu odihnit. Nu pot sa fac nimic ziua, si acum ma doare capul. Stiu ca sa te trezesti la 1 nu e ok ( m-am culcat la 3 ), dar nu sunt singurul adolescent care se culca la ora asta, sunt si altii si nu au dureri de cap cand se trezesc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DaCumSaNu a răspuns:

O sa aiba si ei, stai chill. Acum sa vedem... de ce iti pasa de altii? De ce ai facut referire la altii? De ce conteaza si altii? Tu contezi, iar tu trebuie sa te culci la maxim 23, iar trezitul la maxim 9; putin sport (daca faci este perfect) si o alimentatie mai sanatoasa (zic si eu..probabil bei multe sucuri din comert, dulciuri, cipsuri, mancare bogata in grasimi etc)