| nuconteaza777 a întrebat:

Salut.
In fiecare zi am amețeli de dimineață și stări de leșin, nu este o zi fara aceste simptome.
Și de 1-2 ani am niste dureri in partea stingă și dreapta a cerebelului (am observat cînd râd durerea asta de cap apare).
Cine îmi poate spune ce este și ce trebuie sa fac?
Am fost cu un an în urmă la neurolog și mi s-a spus doar că am tensiune intracraniana foarte mare, am primit un tratament și nu m-a ajutat după cum vedeți.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Lola05 a răspuns:

Utilizatorii TPU îţi pot da sugestii legate de probleme minore de sănătate cu care s-au confruntat la rândul lor, însă ceea ce ai tu este mult peste competenţa oricui de aici, chiar şi medic de ar fi. Tu trebuie să mergi la un neurolog bun, mai ales că primul diagnostic primit nu e deloc de joacă. Dacă tratamentul nu a funcţionat, te sfătuiesc să schimbi medicul şi să faci nişte analize mai amănunţite (RMN, CT + altele) în vederea stabilirii unui diagnostic corect pentru a primi un tratament potrivit.
Multă sănătate şi nu mai amâna!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nimeni in afară de medic nu stie ce sa i ti spună, mergi si fa un Rmn, si acolo vor descoperii ce ai,. sau o tomografie computerizată.

| RAY a răspuns:

Viermi stau in intenstine de unde au acces direct la nutrienti organismului

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La medic, tratament, nu e de joacă.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Esti inconjurat/a de retarzi, se pare.
1. Parintii tai ce mama draq pazesc?
2. Doctorul ala cu UN AN in urma a fost debil. Doar "a spus" ca ai tensiune intracraniana mare - ceea ce de obicei e semn de tumoare sau vreo infectie, ceva, din cunostintele mele relativ limitate in domeniu. Fara RMN/CT, fara nimic investigatii serioase. Si dupa tratament NU AI REVENIT la el sau la alt medic. Ceea ce ma duce la punctul 3.
3. Parintii tai ce mama draq pazesc? Ai asigurare de viata si vor sa plece cu banii de ea in Bahamas dupa ce dai coltul?