| noi3 a întrebat:

In legatura cu fumatul. exista tigari mai concentrate decat dunhillul rosu lung (10, 1, 10)?
Ideea e ca am ajuns la un anumit stadiu cand nu mai am nimic sau simt nimic. Personal, de asta fumez, nu din obisnuinta.
Nu vreau ilegale. Cat despre legale, in niciun caz.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| thereforyou a răspuns:

Eu am fumat Davidoff rosu.care mi s-a parut foarte tare.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu pe cineva care nu repara calculatorul copiilor, fiindca nu are bani, sa plateasca o instalare de windows. e 10 ron. dar fumeaza.si pachetul de tigari este tot cam atat. deci el fumeaza 300 ron pe luna, dar nu are 10 pentru fetitele lui.imi venea sal scuip in ochi.

| thereforyou a răspuns:

@crinu : si care e problema lui noi3 in legatura cu aberatiile tale? Daca noi3 are bani sa fumeze, face ce vrea, nu vad rostul povestii aleia aici. Si eu iubeam sa fumez, dar am ales sa ma las, deocamdata nu sunt pe salariul meu.

| Xeromorf a răspuns:

Uite cum fac eu: cumpar tutun pentru pipa (concentratie 20/1. 9/19) care costa aproximativ 20 lei, cumpar foite (recomand ocb) 7 lei /rola si mai cumpar un pachet de tigari (de obicei marlboro)

Apoi tai di rola de foite cam cat o tigara normala, pun 30% tutun de pipa si 70% tutun de la marlboro rosu. Filtrul il iau de la tigara marlboro, rulez si asta e! mai ieftin, mai practic si mai bun
Asta fac de 3 luni, si dupa un calcul, am economisit 60 lei in 3 luni, fumez mai rar, simt o senzatie amplificata cand fumez, si pe langa asta, tutunul de pipa se gaseste cu n'spe mii de arome

Sau, daca nu, fa rost de tigarile "Fast" au 15/1. 2/15 si sunt lungi... eu nu am mai gasit, dar daca gasesti, cumpara cu incredere!

| Zazu a răspuns:

Tutun de pipa,parfum greu si aromat. Fumez tutun de pipa de cateva luni, tuburile de hartie la gasesc gata facute(cu tot cu filtru), mi-am cumparat o masinuta care le umple.In jur de 12 euro pe luna,insa,am inteles ca in Romania tutunul de pipa este foarte scump. Fumez pentru ca imi place parfumul tutunului, am incercat tigari negre cu parfum de ciocolata, sunt un deliciu happy