Mergi la alt doctor si eventual, cere ceva pentru o radiografie. Mie imi suna a blocaj.
Daca nu iti gasesc nimic, atunci poate este vorba de ceea ce mananci. Poate ai schimbat ceva in alimentatie in perioada respectiva.
De asemenea, este posibil ca acea scurgere sa fie cauzata de hemoroizi, insa hemoroizii nu ar explica balonarea.
Prin urmare, mergi la un gastroenterolog si cere mai mult investigatii.
Da si mie mi-a venit in minute cuvantul blocaj si nu stiu cum sa scap!
Trebuie sa mergi la un gastroenterolog. Initial iti va prescrie niste laxative, iar daca tratamentul nu merge probabil vei avea nevoie de o interventie chirurgicala.
Trebuie să mergi la mai multi medici. Poate să fie si din pricina medicamentelor. Dar contează si ceea ce mănânci. Arunca la gunoi pâinea alba, si consuma numai pâine integrala, cu târâte. Nu mai manca nici produse de patiserie si nici dulciuri. Si niciodată să nu consumi la aceeasi masa lapte și zahăr sau lapte si miere, deoarece provoacă fermentatie si produce balonare.
Multi oameni au scăpat chiar si de cancer hrănindu-se sănătos. Cu cat mai mult te poți face bine și tu.
Există și la Dacia Plant niste medicamente împotriva balonării. Dar nimic nu poate înlocui consultul medicului.
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: