| Ducu92 a întrebat:

Salut, in luna februarie am fost la dentist sa fac o extractie (prima extractie de cand ma stiu),de atunci am probleme cu maselele si urechia ma dor ingrozitor, nu mai vreau sa ma duc ca nu prea stie sa lucreze. Vreau sa imi ziceti cel mai bun calmant de durere, am incercat cu: Aulin(praf), Ketanol,Piafen, Saridon, Neurofen, toate nu prea au efect isi face efectu doar vreo 1-2 ore si dupa incepe iar sa ma doara, mi-am bagat si tigara in urechie am crezut ca e curent da nu cred ca e. Nu stiu ce sa mai fac. Cand stau in piciare sau pe scaun imi calmeaza durerea fara nici un medicament da cand stau jos intins in pat nu mai pot de durere. Ma poate ajuta cineva cu ceve leacurii naturiste.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ducu92 explică:

Ma ajuta cineva va rog frumos sad