| alinlup a întrebat:

Salut! În septembrie am început să am dureri inghinale. Prin noiembrie am fost la mai mulți doctori deoarece m-am gândit ca am hernie inghinală, însă nu mi au găsit nimic. Și prin ianuarie mi am făcut câteva ecografii dar nu mi-a ieșit nimic. Durerile au dispărut până acum câteva zile când m-a luat iarăși. Nu se vede nimic umflat, decât simt o durere inghinală. În perioada în care nu m-a durut am făcut efort, dar totul a fost ok, la un moment dat am și uitat. Ce aș putea să mai fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa nu mai faci efort fizic deloc sau sa-l faci intr-o limita redusa ca durerile sa inceteze, insemanand ca efortul pe care-l faci este mult prea mare pentru tine.
Corpul te anunta prin durere, ca nu poate suporta atat de mult efort fizic.

| Justme111 a răspuns:

Îți recomand să mai mergi la un control la spital, la medici specializați deoarece pot fi alte cauze mai grave sau inofensive, nu știi până nu ai răspunsul. Cunosc diferite cazuri în care a fost vorba de probleme mai grave, din acest motiv te sfătuiesc să mai încerci până știi un răspuns la problema ta deoarece durerile nu sunt fără motiv.