| terorist a întrebat:

Salut, in timpul anului am facut o boacana la scoala si femeia de servici era sa-si piarda serviciu s-a speriat putin sa inalbit la fata da n-a fost nevoie sa chemam salvarea.Acuma e destul de bine.Am niste ganduri oare va muri din cauza mea spuneti-mi plzz stau in mareee STRESSS!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Iσαηα a răspuns:

Ce boacana? Fi mai explicit nu avem cum sa-ti raspunde asaa. cum ne vine noua. la o intrebare fara inteles.straight face

| MenInShadow a răspuns:

Ea, daca nu si-a pierdut seriviciu nu are nimic, daca nici n-a fost nevoie sa chemati salvarea, nu are de ce sa moara. si daca nu a murit pana acum, si moare chiar maine sau poimaine, poate fi de batranete sau boala, daca nu a murit atunci, daca moare acum, nu e vina ta deloc.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu va muri acum din cauza ta, dar poti sa fii sigur ca i-ai scurtat viata cu cateva luni.

| terorist explică:

Nu este adevarat nu i-am scurtat viata cu cateva luni nici macar cu o zi