Buna.Aici poate iesi o discutie super lunga...Ce faci in acele seri in care ai aceste episoade sf? Pe timpul zilei ce se intampla? Iti poti aminti? Si ce varsta ai? Ce povestesti suna ca paralizia in somn.Incearca sa notezi intr-un jurnal si sa gasesti un pattern. Sigur realizezi si tu ca totul se intampla in mintea proprie, nu? Ai luat in calcul sa mergi la psiholog?
Buna. De obicei ma trezesc speriat si cand incerc sa adorm tot aude voci uneori. Imi tiuie urechile si parca iar incepe sunetul acela din urechi. Pe timpul zilei sunt la scoala, nu fac cine stie ce, chestii de adolescent. Am 15 ani. Probabil e paralizie in somn, dar uneori aud chestii si ziua, uneori si am impresia ca vad lucruri. Chestiile astea sunt mai accentuate seara cand am aceste episoade. Pai va dati seama ca toate astea se intampla doar in capul meu, doar nu sunt lumini si voci in camera care imi spun sa fac anumite chestii. M-am gandit, dar ca nu stiu cum sa vorbesc cu parintii mei despre asta.
O sa îți spună medicul psihiatrul.
Acel sunet se numește tinitus,o afecțiune domneasca ce nu are leac, de regulă de la prea multa tensiune psihica, stres, anxietate apare, dar și boli psihice sau traume sonore.
Cred ca treci prin paralizia prin somn. Acest articol te-ar putea lamuri! https://www.reginamaria.ro/utile/dictionar-de-afectiuni/paralizia-somn