| Mihai00113 a întrebat:

Salut! In ultima perioada ma confrunt cu o stare ciudate, eu zic ca e depresie. Mereu sunt desconcentrat, am numai gânduri negre, nu ma pot axa pe viața mea de loc. Înainte nu eram așa, eram mereu fericit, ma distram. Acum mi-e frica sa rămân singur, nu mai simt aceleași stări ca înainte, muzica pe care o ascultam inainte, mi-e oarecum frica S-o ascult acum, e foarte bizar. Am doar 15 ani, abia am început liceul, ma gândesc ca asta poate fi si cauza având colegi noi, dar ma înțeleg super bine cu ei n-am treaba.La psihologic nu prea am cum sa ma duc din cauza lipsei banilor. Dacă aveți ceva modalități care m-ar putea ajuta V-as fi foarte recunoscător!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Copii si minorii beneficiaza gratis de consultatie psihologica!

Uite aici TELEFONUL COPILULUI care este gratis: 116111

consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil: http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

https://www.tpu.ro/......116111-ro/

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fă mai multă mișcare, plimbări, gimnastică la tine în cameră.

| CleanHeart a răspuns:

In adolescenta sunt normale schimbările astea, toți avem criza asta dar îți garantez că trece, citește și deschide-ti mintea, fă lucruri care îți plac, sport și neapărat să ai vise pentru care sa lupți și așa nu mai ai timp de gânduri negative care oricum devin suportabile și nu îți mai pasa de ele.

| Editocroci a răspuns:

La psihologic? De loc? Mai bine te duci întâi la o meditație la un profesor de limba română că nu vorbești corect românește.

| cotrau a răspuns:

Buna, cred ca te pot ajuta sunt specializat in psihologie. Daca vrei sa discutam te rog suna la 0741606747 aceasta este agentia mea de psihologie. Te pot ajuta sa treci de aceasta perioada din viata.

| JustMeAndMyself a răspuns:

Sunt aici să te ajut dacă dorești
Nu sunt psiholog dar uneori avem nevoie de cineva care doar să ne asculte... să fie acolo.
Ai încredere în tine... regăsește te și totul o să fie bine