Fugi de urgentala medic. Tatal meu a neglijat acest aspect si a facut gastroscopie in urma careia a fost diagnosticat cu ulcer, hemoragie digestiva.Nu este dureroasa, iti face anestezie locala cu spray.
Daca simtiti o durere intensa/si sau cronica localizata in partea superioara a abdomenului, care poate fi insotita de greturi, varsaturi alimentare sau bilioase. Deasemenea scaderea sau lipsa poftei de mancare, senzatia de "oprire a alimentelor", scaderea in greutate neintentionta, "arsurile"cronice din spatele pietului (cu frecventa zilnica si durata de luni sau ani), scaun de culoare neagra lucioase, sunt cateva dintre cele mai importante motive care necesita o explorare endoscopica tubului digestiv superior.
Durerea,da o simt; in schimb senzatii de greata nu am avut, sau varsaturi.Asa cum am specificat, ma doare incet si continuu.Am observat ca multi varsa sau sunt cuprinsi de greata, in momentul durerii, dar mie nu mi s-a intamplat asa ceva. Oricum multumesc tuturor! Si daca e sa ma duc la medic, doar pentru a ma interna.
Poti lua pentru moment Omez de la farmacie sa te linisteasca o pastila pe zi sau una dimineata si una seara daca nu te lasa cu o pastila. Oricum e cel mai bun si asta e trataemntul impotriva toturor bolilor de stomac. Eu am avut ulcer gastric si Omez mi-a fost prescris + un regim alimentar si n-am avut probleme.
Ai gastronterita, o boala care nu are leac ci doar tratament ocazional, am fost in strainatate si mancarea de acolo nu-mi prea placea si am mancat cam rau iar asa a aparut problema, am baut alcool si sucuri cu acid, etc. Dar m-am lasat de ele si medicul mi-a zis: baiete de acum incolo te lasi si iei medicamente gastrorezistente. Asa si tu cand vezi ca te arde la burta iei o pastila dar citesti prospectul pentru ca in Romania or fi alte retete si medicamente.
Probleme cu stomacul am si eu de mica si la fel fug de doctori ca de naiba
incearca in fiecare dimineata pe stomacul gol sa iei o lingura de miere e ca si un ´pansament´ pentru stomac.
eu desi nu suport dulcele mierea chiar m-a ajutat incearca cum ar veni sa faci o cura de o luna DAR sa iei in fiecare zi
o sa apara si rezultatele.
Sanatate