anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultima vreme ma trezesc la 8-9 maxim nu pot dormi mai mult chiar daca sunt foarte activ. Nu pot dormi nici dupa amiaza, ce sfaturi imi puteti da? Sa cumpar somnifere sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Pai de ce vrei sa dormi mai mult de 9? Lucrezi noaptea?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad ce e rau in a te trezi la 8. Iti pare rau ca ai prea mult timp?

| Freya1 a răspuns:

Daca nu muncesti pe timp de noapte nu ai de ce sa iti faci griji.In fond nici nu e bine sa dormi atat daca nu ai o activitate intensa, un loc de munca solicitant sau ani la rand de oboseala acumulata.

| gheorghe699 a răspuns:

La psihiatru, sau daca ai de unde (te rogi de o farmacista )seara inainte de culcare o pastila de tritico ..este un antidepresiv usor, te ve-i regla intr-o luna.

| Savas10 a răspuns:

Da mai multe detalii..la cat te culci, daca esti obosit mai mereu sau ai un job de noapte, pentru ca nu vad ce e rau in a te trezi la 8-9.

| Vioreldb a răspuns:

Frate eu ma trezesc la 3 am 4 am si sunt multumit asa cum sunt.
Muncesc zi de zi si tot nu dorm mai mult.
Multumeste-te cu ce ai ca sa nu ti se ia.
Pe bune, chiar ma oftic cand nu apreciati orele de somn pe care Dumnezeu vi le da...