| Valitza_2801 a întrebat:

Salut in ultimii 4 ani am fost stresat si nervos in continuu dar in ultima vreme sunt si mai stresat depreaiv imi este frica de ziua urmatoare am inceput sa fiu din ce in ce mai paranoic am inceput sa am si insomnii mi se pare ca am inceput sa si delirez. Spuneti-mi un diagnostic sau macar o idee cum as putea sa fiu preocupat cu alt ceva sa uit de toate necazurile pe care le-am avut si sa nu ma mai gandesc la urmatoarele. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Eduard619 a răspuns:

Incearca sa iti gasesti niste prieteni, o iubita cu care poti discuta sau vorbeste cu parintii poate un consult medical o sa te ajute.Si eu am trecum prin faze de genul dar in 4 ani trebuia sa vizitezi un psiholog big grin.BYE

| ArthurKn a răspuns:

Stiu cum te simti. Asa ma simt si eu, dar de vreo doi ani. Incearca sa meditezi zilnic cate zece minute. Eu de obicei in acele zece minute nu ma gandesc la nimic, imi ascult doar respiratia si stau intr-o pozitie comoda. Cum spunea si EduardMusic, incearca sa iti gasesti niste prieteni cu care te poti simtii bine, sa uiti de stess si de nervi.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Anxietate si depresie e diagnosticul. Mergi la psihiatru pentru tratament.