| Elie a întrebat:

Salut,in ultimile saptamini cind ma trezesc am niste ochi umflati,si nu stiu care-i cauza,si ce sa fac ?va rog mult cine stie ajutati-ma...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DincaEmi a răspuns:

Pai poate chiar asta este problema. ai spus tu "chiar si mai mult" nu e bine asa, incearca sa dormi 8 ore mereu. nu azi 8 ore maine 10, poimaine 12winking

2 răspunsuri:
| DincaEmi a răspuns:

Salut/Buna, sunt mai multe cauze:
1. Ai stat pe undeva prin curent?
2. Esti stresat/ă?
3. Pur si simplu de oboseala (mi s-a intamplat si mie)

Pentru grabirea dezumflarii incearca printr-o apasare usoara a unei batiste ude (apa rece)

Daca este de la oboseala incerca sa dormi constant (7-8 ore din 24). Inearca asa o saptamana si pe urma te vei invata cu somnul si nu vei mai avea ochii umflatiwinking

| Elie explică (pentru DincaEmi):

Dorm destul de bine, 8 ore dorm precis, poate chiar si mai mult...

| DincaEmi a răspuns (pentru Elie):

Pai poate chiar asta este problema. ai spus tu "chiar si mai mult" nu e bine asa, incearca sa dormi 8 ore mereu. nu azi 8 ore maine 10, poimaine 12winking