| sTiCookie a întrebat:

Salut, in ultimul timp am mancat multa ciocolata (cam 4 zile) eu nu sunt alergic la ea, dar dupa atat de multa mi-au iesit bube peste tot aproape.Stiti cu ce sa ma dau sa traca repede(naturist as prefera)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa iei Claritine sau alt preparat antihistaminic. Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/alergia-alimentara

3 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

MAi bine mergi la doctor sa faci niste antibiotice prin branula.Mergi doar in fiecare zi si le faci, nu-i nevoie sa ramai in spital.

| ady123 a răspuns:

Sunt remedi casnice pentru alergi

Urzica este o planta care contine o substanta ce actioneaza ca un antihistaminic natural.In magazinele cu produse naturiste se gasesc capsule din frunze uscate si congelate.Luati 500 mg de trei ori pe zi.

Acizi grasi omea-3 ajuta la tinerea sub control a raspunsului inflamaror in organism, cum ar fi cel declansat de alergi

Uleiul din seminte de in reprezinta o sursa excelenta de acizi grasi omega-3.Luati o lingurita de ulei din semite de in pe zi. Puteti sa-l adaugati in dresingul de salata sa intr-un pahar cu suc,dar evitati sa-l incalziti

Somnul,sardinele, tonul proaspat si macroul sunt alte surse eccelente. Daca preferati capsule cu ulei de peste, luati un supliment cere contine 1000 mg din combinatia AEP/ADH (acid eicosaapentaenoic/acid decosahexaenoic) pe zi

In cazul in care limba,fata mainile sau gatul unei persoane se umfla rapid, daca prezintaa dificultati de respiratie-cu sau fara suieraturi-si se instaleaza rapid o eruptie, sunati urgent la 112.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa consulti un medic.Nu exagera cu ciocolata, poti face o toxinfectie, un diabet zaharat si mai stiu eu ce altceva mai poti declansa.Numai bine.