| bobolino2001 a întrebat:

Salut,in ultimul timp am stat mai mult pe calculator si am inceput sa am senzati ca si cum as avea nisip in ochi, imi puteti spune daca este permanent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Fa-ti un control la oculist.

| EnvyU a răspuns:

Ia o pauza de o zi, du-te la oglinda si spune-mi daca vezi unul din ochi cu o pata rosie. Eu cand stau foarte mult la pc, a doua zi ma doare si simt ca am ceva dar nu am nimic, e o pata rosie pe ochi ca un fel de cheag de sange si ma deranjeaza. Nu e nimic grav, doar nu mai sta asa mult la pc. Sau macar fa pauze dese.

| TheWalker11 a răspuns:

Nu cred ca este permanent. Vezi,nu mai sta toata ziua pe pc,mai iesi si pe afara, iti face bine.Fa-ti un program daca nu vrei sa porti ochelari dupa.winking O ora, faci pauza si dupa iar o ora, nu stiu, vezi tu.
Bafta!

| Andreeaa19 a răspuns:

Buna,nu este permanent. Ochii tai au nevoie de o pauza, nu-i solicita asa mult. Daca vei continua sa stai mult la calculator in viitor vei putea avea probleme cu vederea. Fa-ti un program, sau uita-te cu limita.