| adrianpopovici99 a întrebat:

Salut in ultimul timp ma trezesc dimineata, ma doare capul, muschii ba la picioare ba la maini, sunt obosit la scoala nu ma pot concentra (eu am note de 8, 9 si 10 dar am dat test la mate aveam aceste stari si era sa i-au 4, noroc ca nu s-a trecut in catalog) stau mai izolat, parca eu sunt vinovat de fiecare data si de multe ori cand stau putin si ma ridic ametesc dintr-o data.Ma ajutati? am 14 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

O ora de somn dupa scoala si o lingura de miere de albine consumata seara, cred ca te-ar ajuta.
Numai bine!

| foxsilver a răspuns:

Dă o fugă până la doctor, ca sa-ti faci o serie de analize; poate iti recomanda si niste vitamine.
Nu astepta sa iti revii de la sine, ca e in joc sanatatea ta!

| karsivan a răspuns:

Vorbeste cu parintii, cred ca o vizita la medicul de familie nu strica poate i-ti da ceva vitamine sau suplimente sa te inviorezi, esti doar stresat si putin obosit, cand inveti la fiecare 50 minute ia pauza 10-15minute du-te la aer, misca-te putin, si ofera-i creierului putina recompensa ceva gen o bucata sau 2 de ciocolata.

| 이채린 a răspuns:

Fa-ti analize...sau daca faci un sport.ia o pauza...dar mai bine fa-ti analize. big grin

| adrianpopovici99 explică:

Va multumesc frumos toate sfaturile sunt bune