| NeRo199023 a întrebat:

In urma cu 2 saptamani,m-am trezit de dimineata si m-am simtit destul de rau,m-a durut capul si cam atat, o simpla raceala, de a 2 a zi pana acum m-am simtit normal,doar ca mi-a curs nasul cateodata,problema e urmatoarea:din acea zi pana acum mi-am pierdut complet simtul mirosului si simtul gustului si e foarte enervant,nu am avut si nici nu am febra, doar problemele acelea 2, aveti vreun sfat in legatura cu recuperarea celor 2 simturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Strepsils.
Sunt sute de viruși care pot provoca această răceală.
La care se pot adăuga și oarece bacterii, când e cazul să se ia antibiotice. Dar virusurilor nu le pasă de antibiotice.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O simpla raceala, Această simplă este o viroză. Naul ți-a curs, că așa luptă el cu boala. Pierderea simțului mirosului arată că nasul tău este încă bolnav. Ca să te vindeci trebuie să urmezi un tratament prescris de un medic.

| NeRo199023 explică (pentru sadrian46):

Nu stiu multe despre aceasta viroza, dar am inteles ca trece de la sine, iti inteleg punctul de vedere dar te rog daca ai putea sa imi recomanzi un medicament(eventual o sa ma duc si la medic daca aceasta raceala persista) dar pur si simplu nu mai suport sa nu pot sa miros sau sa gust nimic, sa nu mentionez ca mai nou daca ai aceste pierderi ale simtului esti automat catalogat drept purtator al covid ului ceea ce e enervant dar si infricosator in acelasi timp.As aprecia inca un raspuns

| sadrian46 a răspuns (pentru NeRo199023):

Strepsils.
Sunt sute de viruși care pot provoca această răceală.
La care se pot adăuga și oarece bacterii, când e cazul să se ia antibiotice. Dar virusurilor nu le pasă de antibiotice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact asa am patit si eu si cand m-am testat am iesit pozitiva. Du-te cat mai repede si testeaza-te

| Mhl_Ana_1999 a răspuns:

Fa-ti testul COV-2