| zharmas a întrebat:

Salut, in urma cu cateva luni eram obez, aveam deja 130 kg la 1.80 si la varsta de doar 14 ani. Cu timpul m-am apucat de sport si sa mananc mai curat. Am slabit 40 kg. Inainte aveam pulsul marit 80-90 si uneori si 100. Iar acum de cand fac sport si mananc curat 50-60 in repaus. Nu stiu ce pot sa zic, este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Bravo pentru kg pierdute, dovada ca se poate slabi, in primul rand cand esti gras saraca inima bate mai puternic, e normal, cei care fac sport au un puls mai mic, pentru ca inima e obisnuita cu efort mai mare, dar cand faci sport simti ca bate mai puternic nu?

| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari!
Tine-o tot asa sa poti ajunge la 80 kg si sa te mentii acolo.
Mult sport si hrana sanatoasa, te vor ajuta sa fii sanatos si sa traiesti 100 de ani.
Pusul urca si coboara de sute de ori pe zi, in functie de activitatea fizica pe acre o faci, asadar, lasa uitatul la puls, ca nu are nici o importanta.

| brokxy a răspuns:

Nu te supara daca intreb si eu vreau sa slabesc
Ce ai mancat mai exact? Ai renuntat la paine? si dulciuri? laughing te rog

| RAY a răspuns (pentru brokxy):

A fost in minus caloric si a facut ceva foarte bun sport care mentine rata metabolica sus

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Consulta un medic, este foarte simplu, asa scapi de orice dubiu

| zharmas explică (pentru Tataru_Ionut_2001):

Am facut un ekg luna trecuta si a iesit,, EKG = normal''
si anul trecut cand aveam pulsul marit tot normal nu mi-a iesit nimic la ekg.

| laurentiutirei a răspuns:

Este ok pulsul un sportiv poate avea pulsul mai scazut decat o persoana care nu face sport pentru ca te ajuta sportul sa ai o conditie fizica mai buna