Daca ai un caine mic sau care chiar nu ataca si zgarietura s-a irosit si umflat pe moment sau chiar putin mai mult (cu un mic semn) nu s-a intamplat nimic daca se mai intampla spală zgarietura si aplica o crema sa nu te usture sau baneocin
Multumesc pentru raspuns, zgarietura a fost vindecata, cainele nu pare a fii turbat, este foarte prietenos cu oamenii nu latra si nici nu ii ataca, zgarietura nu a fost deloc adanca nu a reusit sa imi sparga nici macar un strat mic de piele, rana a fost rosie si umflata pe moment dar dupa 30 de minute isi pierduse deja acea culoare rosie
In cazul in care zgarietura s-a vindecat ai putea sa faci analize de sange sau de fluide. Spune-i doctorului sa iti faca analize. Si poti face un vaccin. Bafta!
Asta am de gand sa fac, am sa ma duc sa imi fac niste analize pentru a fi sigur ca nu am nimic, insa nu stiu daca mai pot face vaccin caci au trecut 72 de ore de la muscatura, dar cred ca am sa umblu dupa analize degeaba caci cainele nu pare turbat si nu a vrut sa ma atace
Stai liniștit că nu îi nimic de la o zgârietură. Pe mine m-a mușcat câinele meu și nu am pățit nimic grav, am dat cu spirt și atât. Bineînțeles că are toate vaccinurile făcute, ceea ce te sfătuiesc și pe tine să faci la fel pentru binele tău și al lui.