La cum sunt rosiile acum, te duci la Wc imediat dupa ce bagi in tine, prea multe chimicale au mancarurile in ele, eu cand iti ziceam de shaorma ca e la fel de letala precum legumele/fructele de prin import, tu nu ))! Nu cred ca ai nimic, dar mai bine te-ai duce la medic sa vezi ce si cum/
Hai ma, te iei si tu acum de mine? Stiu, ca au chimicale, doar ca eu ador rosiile foarte mult. Oricum nu voi mai lua de la magazin ci din curte de la lume. Cand se vor face ( le cumpar, nu sar gardul) . Sper sa fie ceva temporar.
Cu siguranta ceva temporar este, nu ti-am facut nicio vraja, stai linistita, nu sunt eu spurcat! Da, asa este perfect sa cumperi de la lume, stii ca ei le cresc sanatos si frumos. Ca tot ziceai de avatarul meu, uite-l aici, mi-ai dorit ''raul''!
E, pe naiba. Tot naspa esti. Credeam ca iti schimbi si tu poza aia.
Hai ca se schimba acum, sa vad ce reprosuri mai aduci!
Stiam eu ca tu pentru mine faci orice. Iti schimbi chiar si avatarul!
Na belea ca iar nu se aproba pana saptamana viitoare, bwuahahaha!
Hahaha, te-am lasat fara avatar. Yuupi!
Ce spuneai?
Chestia era ca TU, sa faci asta din propria initiativa, nu sa iti fi zis eu. E faina imaginea, dar se putea si mai bine!
Initial am pus eu gresit imaginea, am destule in Pc, am selectat-o gresit, eu voiam pe asta s-o pun! Parerea ta este prea mica pentru alegerea mea, sper ca esti constienta de asta . Chiar este frumoasa imaginea.
Imi e indiferent, oricum! sunt obosita, n-am chef sa ma contrazic cu tine.
Dar nu ti-am reprosat absolut nimic, draga Flori. Stiu cum e, ma simt si eu la fel.
De ce, tu ce ai facut? Eu am mers azi cu cainele la coafor, l-am luat in brate pana in salon si cand am venit acasa, m-a luat mama sa o ajut sa stropeasca florile din gradina.
Detalii nu stiu sa-ti dau, doar ca ma simt obosit, m-am trezit devreme si m-am culcat tarziu, trebuie sa-mi aranjez aspectul asta!
Deeaandreea9156 întreabă: