| LoL a întrebat:

Salut.In urma cu o saptamana am avut 2 vise. Unul in care sangeram si unul in care imi faceam injectii.Am cautat pe net si amandoua inseamna boala.Si sincer de cateva saptamana ma simt ciudat.Ma doare rau nodul fundului(ca m-am lovit acolo in urma cu vreo 3 saptamana) cateodata am o durere de cap intensa dar tine putin, daca fac mult efort aproape nu mai pot respira(inainte nu pateam asta), am palpitatii si cateodata vad in ceata.Ar trebui sa ma ingrijorez? Am vreo boala sau pur si simplu oboseala isi face datoria?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și la medic de ce nu mergi?
Pentru interpretarea viselor, www.elystar.ro
Pa, pa.

| JohnnyBi a răspuns:

Cat timp traiesti vei visa. ca sunt nopti in care nu iti aduci aminte ce visezi nu inseamna ca nu o faci. documentare pe tema asta sunt multe, dar niciunul nu da vreo corelatie intre vise si asa zisele lor semnificatii. visul este metoda subconstientului de a ramane "treaz" sa zic asa. nu mai visezi = mort. unele vise sunt mai pregnante (datorita oboselii, sau altor factori) si par atat de reale incat te pot trezi din somn (in special cosmarurile). nu cred ca e vreo legatura intre vise si realitate (doar motive de audienta si bani pe seama credulilor). ca eu mai tot timpu visez ca alerg gol prin oras si ma prinde politia si de 5-6 ani de cand visez prostia asta nu am patit nimic exceptional. durerile de coloana acolo unde acuzi, durerea de cap, palpitatiile sau vederea in ceata nu au lucruri comune. vederea in ceata e de la ochi sau lobul occipital, durerea de cap e de la temporali, spatele e coloana (os, muschi, depinde de durere) si problema cu respiratia...aici nu ma exprim, s-ar putea sa fie o raceala la rinichi, uneori asa se intampla. dar problemele pe care le acuzi cer o vizita la doctorul de familie. mai ales problemele cu durerea de cap, vederea incetosata si coloana. pierderea echilibrului poate fi de la oboseala, subnutritie sau o raceala.

Janina
| Janina a răspuns:

Cred ca este mai mult autosugestia

| LoL explică:

@EdiT șî mie...

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce multe majuscule

| Here4u a răspuns:

Cred ca ar trebui sa porti ochelari. visele nu au nici o treaba cu asta, si nici lovitura de la nodul fundului. pur si simplu e o lovitura...este ca si oboseala isi face datoria(uneori)...parerea mea. paaa funda? mersi :*

| AFR81 a răspuns:

Eu cred ca, dupa acel vis si dupa ce ai citit pe net ti'a intrat in cap cum ca, ai fi bolnav.Relaxeaza'te,visele nu inseamna nimic.Nu esti bolnav. Daca tot nu reusesti sa intelegi asta,du'te la doctor, fa'ti un set complet de analize, daca ai bani si gata...

| Creionash a răspuns:

Eu cred ca e de la oboseala.adica.chestiile de pe net cum ca daca visezi ca ai facut una si alta nu inseamna ca ai vreo boala.cu durerea din nodul fundului eventual poti merge la un doctor.dar chestia cu visele e pur si simplu in mintea ta.si eu am patit sa am tot felul de vise.dar e doar de la oboseala.

| xAndraax a răspuns:

Poate fii si de la oboseala dar simptomele nu sunt chiar clare pentru a da semne de oboseala. Cel mai bine este sa-ti anunti parintii si sa faci o vizita la medic. Mereu trebuie sa fii precauttongue

| EdiT a răspuns:

LoL imi place avataru tau!

| shadybaby a răspuns:

Nu cred ca visul are vreo legatura cu starea ta, insa si eu am patit sa ma doara capul, sa am vederea in ceata si palpitatii, si am avut lipsa de calciu si magneziu. Fa`ti niste analize si iti vei da seama.
Multa sanatate!