| Ionut231312 a întrebat:

Salut. In urma cu vreo 2 luni am avut ceva probleme cu stomacul si nu reuseam sa ies afara, astfel dand in hemoroizi. Am fost la gastroenterolog, diagnosticul a fost hemoroizi interni congestionati si fisura anala, am primit cicatridina, proctoglyvenol si detralex, plus niste prafuri ce contineau fibre. Primele 2 saptamani a fost mai ok, dar acum am aceeasi problema, de parca nu as fi luat tratamentul deloc. Aveti ceva "leacuri minune" sau eu stiu care au dat roade mai bine decat ce am primit eu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Tratament faci doara sa fie, de rezolvat nu rezolvi absolut nimic.Hemoroizii aia nu-s de la stomac sau ce mai spui tu, aia is mosteniti, deci ai mostenit de la cineva din familie acele vase de sange slabe, aia e, putine is cazurile in care sa apara asa din probleme de care spui tu.

De fapt tocmai asa si apar hemoroizii astia, mostensesti vase de sange slabe, iar cand ai probleme cu sistemul, asa cum spui si tu nun reusesti, sau cu greu sa faci ceva, aia sunt supusi la presiuni si se slabesc si mai tare, apoi asa raman si fara interventie sa fie eliminati nu mai ai ce le face.

Leacuri minune nu exista, dar sunt metode neinvazive sa le zic asa, vorba vine laughing dar macar nu se intervine cu bisturiu.
Este vorba de un procedeu cu ultrasunete, ti se baga un instrument acolo laughing intelegi tu unde si se administreaza ceva ultarsunete. Nu stiu exact de cate ori trebuie sa faci asta, dar sigur nu merge asa cu o singura sedinta.

Alta metoda este aia clasica, eliminarea cu bisturiu. Sa rezolvi chestia asta pe alte cai nici nu te gindi, nu existe alte metode decat ce am arata, cel putin la ora asta.
Leacuri naturale, creme si alte povesti, pierzi timpul aiurea.Tratamente la fel timp si bani irositi, alea nu va rezolva problema, deci nici medicamentos si nici de alta natura, singura cale is alea 2 metode, daca vrei sa spui vindecat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fiecare dată când mergi la WC să te speli și dacă nu ai bideu te pui pe marginea căzii și cu dușul te speli.

| Ionut231312 explică (pentru anonim_4396):

De fiecare data cam greu, cel putin cand ma duc la munca, dar cand sunt acasa voi face asta. Mersi de sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ceaiuri, bea 2-3 cani pe zi din ceaiuri digestive si diuretice, oricare ar fi.
Tind sa cred ca la tine e o problema de alimentatie, ce mananci de obicei?
Introdu in alimentatie mai multe verdeturi si fructe.
Eu de ex am grija mereu sa mananc ori o salata, ori altceva, azi am mancat o legatura de patrunjel si doua banane.
Ia dimineata o lingura de ulei de masline, bea cacao cu apa.

| Ionut231312 explică (pentru anonim_4396):

De cand am avut problema am mancat in fiecare dimineata iaurt cu tarate de ovaz/grau, dimineata mai mananc omleta cu rosii si castraveti sau sandvisuri cu paine integrala. Dupa amiaza mereu ciorba, pe la 17-18 felul 2(de obicei contine carne + garnitura) ori paste cu sos si cascaval. In unele cazuri mai mananc cereale cu lapte inainte de culcare(nu mereu, depinde de pofta). De cand cu problema am inceput sa mananc mai multe fructe(prune, mere, mandarine) si am incercat sa evit bananele gandindu-ma ca poate de la ele a aparut problema(mancam cate o banana pe zi, de preferat cat de cat verde). Exemple de ceaiuri? happy

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Unii nu pot bea lapte, eu am gastrita...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ionut231312):

Mergi la plafar, spui ce ai si stie aia ce ceai sa iti dea.
Pt sist digestiv sunt multe ceaiuri, galbenele, menta, silimarina, sunatoare, etc.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Eu n-am arsuri.
Ia pansament gastric

| EliLeli a răspuns:

Sa mananci in fiecare zi terci de ovaz, grau sau alte cereale (vezi pe net cum se face). Graul fiert este foarte bun, cam 30 g pe zi. Astea au continut ridicat de fibre si iti regleaza tranzitul intestinal.

| Ionut231312 explică (pentru EliLeli):

De cand am avut problema am mancat in fiecare dimineata tarate de greu/ovaz cu iaurt. Totodata am redus consumul de fainoase, mai mult integrale(paine, cereale, paste etc.) Voi incerca si graul fiert, nu am nimic de pierdut. Nu stiu sigur la ce te referi prin "reglarea tranzitului", dar acum ies aproape ca inainte, de minim 3 ori pe zi, insa culoarea e diferita(mai deschisa).