| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

In urmatoarea perioada va trebui sa urmez cateva sedinte la stomatolog(presupun ca vor fi cam multicele), acolo nu mi se va scoate mase/dinte, dar mi se vor pune plombe, si tratament curatare etc, intrebarea mea este, Pot juca fotbal? (la o zi dupa dentist!), exista riscuri sa racesc la maselel respective sau alte riscurii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jonas94 a răspuns:

Salut,
Oricum medicul dentist, după ce umblă, chiar dacă nu pune plombă, pune o substanță ca să astupe gaura din măsea.
Singura situație când nu se pune nimic, este atunci când ai abces dentar și ți s-a umflat fața.

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Binenteles ca vei putea juca daca nu vei avea dureri laughing

| Samariteanul a răspuns:

Riscurile cele mai mari sunt sa-ti iei o minge in gura daca stai in poarta sau sa te loveasca cineva cu cotul accidental peste obraji si sa-ti raneasca dantura.In rest poti sa joci, numai sa nu cazi pe jos sa-ti vatamezi cavitata bucala.

| GeorgeGabriel20001 explică (pentru Samariteanul):

Stiam si eu ca riscul la loviturii este iminent, mai mult m-ar interesa sa stiu daca trag aier la maselel respective(ele fiind gurite sau cu tratament)

| Samariteanul a răspuns (pentru GeorgeGabriel20001):

Sunt sanse sa te doara, dar sunt mici. Eventual sa nu-ti pice vreo plomba ca ar fi mai rau.Incearca sa nu te agiti prea tare la fotbal si poti sa joci linistit.

| iHateLuckyPersons a răspuns:

N-are nimic, poti sa joci linistit