Crede-ma, ca de ar exista metode de a grabii procesul, toti am fii super slabi in timp record, dar nu exista asa ceva
Continua cu sportul, dar vezi sa fie ceva cardio. Pune pe fundal si niste muzica care te inspira, care te face sa te gandesti ca esti invincibil care sa te motiveze pentru ca asa vei da jos mai usor, dar sa nu te fortezi la inceput ca te vei alege cu febra musculara.Incearca pe langa sport sa faci plimbari sau sa-ti ocupi timpul cu ceva zilnic(ma gandesc ca esti la scoala) si sa mananci mai putin, iar atunci cand iti este foarte foame mananca mai multe legume si fructe si ai sa vezi ca vei slabi.Bafta!
7 kg le poți da jos în 18 zile cu ajutorul unui program de nutriție avansată cumulat cu exerciții fizice. Rezultatele sunt extraodinare:
https://www.comenziforever.ro/......late-ID378
Esti platita sa faci reclama prostiilor alora? In primul rand ce ai pus tu e un "detoxifiant" cu ce ajuta in slabire? 7kg in 18 zile e cam mult. Iar pentru cel/cea cu intrebarea, ce vrei tu NU exista. Exista suplimente, dar NU fac minuni. Grabesc procesul de ardere al organismului si cam atat. Restul trebuie sa il faci TU adica alimentatie si sport. Arzatorul se numeste L-Carnitina.
7 kg doar intr-o vara? Asta inseamna enorm de mult, doar pentru 3 luni, insemnanad ca esti predispus la obezitate daca nu te opresti acum, sa te apuci serios de mancat sanatos si de facut sport.
M-am oprit, bine inca nu mananc prea sanatos, dar fata de ultima perioada e destul de bine si cred ca am 2 saptamani de cand m-am reapucat de sport.....insa nah rezultatele stiu ca se vad in timp...insa vreau sa grabesc procesul.
Procesul de slabit si insanatosit se poate intampla, doar daca tai definitiv mancarea nesanatoasa si te apuci serios de sport.
Asta stiam deja, insa ceea ce am cerut eu, eu o metota super rapida de a grabi procesul.
" In primul rand ce ai pus tu e un "detoxifiant" cu ce ajuta in slabire?"
Este un program complex de nutriție avansată: detoxifiere organism + reglare metabolism + primul pas spre remodelare corporală!
Organismul are propriile lui metode de detoxifiere, cea mai comuna si cunoscuta fiind transpiratia. "Detoxifiantele" astea de le faceti voi reclama sunt o abureala totala, o mare prostie, dar de, nu e prost cine cere pana la urma. Pana acum 50-100-200 de ani, pana sa apara pe piata aceste detoxifiante minune "de care orgamismul tau sufera daca nu le folosesti" ce "detoxifiante" foloseau oamenii? Gandeste-te putin daca organismul nu s-ar "curata" singur si in mod natural n-ar mai apuca nimeni mai mult de 30 de ani de viata la cate prostii, chimicale bagam in noi. Prostimea e majoritara. Organismul e o masinarie perfecta, stie cand e momentul sa se "curete" si o face singur. Produsele astea de detoxifiere nu au niciun efect demonstrat 100% de comisia mondiala a sanatatii, sunt o mare prostie si doar incarca ficatul.