| alexl030977 a întrebat:

Salut
Inainte de intrebare sa explic
Azi am avut un test important la care nuprea m-am pregatit, asa ca l am facut pe bolnavul si am ajuns la spital, am primit 4 pastile pentru voma apoi o perfuzie cu multe chestii in ealaughing
Intrebarea este urmatoarea
Ce mi se poate intampla daca am luat medicamente si perfuzie fara sa am nimic happy?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

1. Arzi in focurile iadului.
2. Nu esti pregatit pentru viata dar te arunci. Cind cineva iti baga pe git pastile trebuie sa intrebi mai intii ce pastile sunt si ce efecte au. Nu e simplu sa chiulesti
3. Nu patesti mare lucru de la 4 pastille date de medic. De la perfuzie poate ca iei vreo 100 de grame in greutate.

Bafta la examene!

| MeForeverAlone a răspuns:

Nu ți se va întâmpla nimic.
Patru pastile nu te pot omorî. Un copil de 12 ani s-a certat cu tatăl lui într-o seară și nervos fiind a vrut să-și pună capăt vieții, așa că a înghițit 15 pastile de paracetamol și a ajuns la spital după 12 ore, și a putut fi salvat. Iar doctorii spun că ar fi murit dacă ar fi stat cu pastilele în corp 72 de ore, ceea ce nu ar fi fost posibil după părerea mea...
Așa că nu, nu vei pății nimic. În cel mai rău caz o să-ți vină să vomiți dacă au fost pastile mari.
Cât despre perfuzie, nu este făcută să dăuneze, ci să ajute corpul, probabil doar îți bagă proteine și vitamine în corp, nu ți-ar da cine știe ce pastile doar pentru că ți-a fost puțin rău.
Să mă ții la curent în caz că leșini pe acolo laughing

| alexl030977 explică (pentru MeForeverAlone):

Am aproape 17 ani inca nu am patit nimiclaughing perfuzia mai are putin happy

| MeForeverAlone a răspuns (pentru alexl030977):

Si eu care ma asteptam sa lesini laughing
M-am prefacut si eu de multe ori ca mi-e rau ca sa nu merg la spital, da nu m-a dus mama la spital laughing
pe cat esti nascut/a?

| alessia5158 a răspuns (pentru alexl030977):

Nu ti-e copt dovleacul--- la varsta pe care o declari ar trebui sa fie!

| MeForeverAlone a răspuns (pentru alessia5158):

Baietii se maturizeaza mai tarziu ca fetele...

| alessia5158 a răspuns (pentru MeForeverAlone):

Adevar grait-ai!

| GreenVoid a răspuns:

Atata chin pentru un test?laughingJos palaria la asa actorielaughingDe intamplat nu ti se intampla nimicwinkingLa urmatoru test ce faci aluneci din greseala sub un tir?laughing

| FluturicaMicaMica a răspuns:

Nu prea stiu, poate nu ti se va întâmpla nimic, dar un 4 nu merita sa te joci cu sănătatea ta.

| brioșicaviolet23 a răspuns:

Nu se va intampla nimic, cel mai grav lucru ar fi sa vomiti, si nu cred ca e ceva foarte grav