Da, la urolog trebuie sa te duci, dar nu poti sa te duci sa stai cu el de vorba 10 minute. Mergi la medicul de familie, iei trimitere, te programezi la urolog, si apoi mergi la consultatie, exact la ora la care esti programat.
Buna ziua! Va mulțumesc pentru răspuns.Bine că mi-ați zis.Asa o sa fac.
Du-te la doctorul de familie, spune-i problema ta, apoi te vei duce, eventual, la un urolog (cu trimitere). NU lua pastile de capul tau.
Hello.Multumesc pentru răspuns! Pai cam ce mi-ai zis tu, plănuiam sa fac.Desi pierd timpul cu trimiterea, of.Succes!
Fara trimitere nu te primeste. Doar sa te duci la o clinica privata poti rezolva mai rapid.
Ok,Merci!
S-ar putea sa ai probleme cu rinichii sau daca te doare/ ustura cand urinezi sa ai o infectie urinara.
Salut și mulțumesc! Probleme cu rinichii eventual, nu mă ustura când urinez, dar mă deranjează, simt că se aduna lichid și că trebuie să urinez.
Daca urinezi, inseamna ca ai lichid in tine.
So incalzit si se topeste untura de pe tine.
Cu toții avem lichid in noi.Se spune că, corpul uman e nu știu cât la sută apa.Doar că mai recent, elimin foarte repede...
Salut încearcă să bei doar apa fara sucuri pentru că organismul le poate elimina mult mai repede și de aici frecventa mare a urinarilor. Senzație de sete ai?
Salut.Multumesc pentru răspuns.Pai beau apa, dar nu foarte multă și cel mai mult ceai.Si beau 1-1.5 l pe zi și cred că urinez mai mult decât beau.O sa beau acum niste apa că nu am mai băut de la 10, timp in care am urinat de peste 5 ori.