| Floreenofficial a întrebat:

Incepand de miercuri, am inceput sa urinez foarte des.In mod normal as avea nevoie sa ma duc de 3 ori pe ora, dar ma duc de 2 ori pe ora, asa mi-am stabilit eu.Am cautat ceva informatii pe internet si s-ar putea sa fi racit la rinichi.Nu beau multe lichide.Beau cum beam si inainte si inainte urinam la 2-3 ore, nu aveam probleme.Sunt baiat,dar va rog frumos sa ma ajutati, ca nu mai suport.Nu pot sa ascult muzica,ieri am avut o zi de groaza, nu am putut sa invat cat mi-as fi dorit si chestia asta imi da si o stare de nervozitate ca ma duc des la baie.Voi ce ati face in locul meu? Eu m-am gandit sa ma duc maine la urologie ( e buna sectia?)si sa vorbesc cu un medic 10 min.Toata viata imi este data peste cap de cateva zile.Mama zicea aseara ca imi cumpara ea de la farmacie pastille, dar eu as zice sa vorbesc cu un medic. Dupa ce urinez, in maxim 15 min imi vine iar si chiar elimin lichid/urina,adica nu e doar senzatia,chiar urinez pe bune.Daca aveti intrebari suplimentare, le astept. Ajutati-ma va implor,ce ati face in locul meu? Ce ma sfatuiti sa fac? Pe langa fundita si voturi, va doresc sa vi se intample doar lucruri bune si sanatate multa! Sunt DISPERAT! Vreau sa imi revin la ritmul meu normal, sa scap de problema asta.Multumesc frumos! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Da, la urolog trebuie sa te duci, dar nu poti sa te duci sa stai cu el de vorba 10 minute. Mergi la medicul de familie, iei trimitere, te programezi la urolog, si apoi mergi la consultatie, exact la ora la care esti programat.

| Floreenofficial explică (pentru minrest):

Buna ziua! Va mulțumesc pentru răspuns.Bine că mi-ați zis.Asa o sa fac.

11 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Du-te la doctorul de familie, spune-i problema ta, apoi te vei duce, eventual, la un urolog (cu trimitere). NU lua pastile de capul tau.

| Floreenofficial explică (pentru aXy99):

Hello.Multumesc pentru răspuns! Pai cam ce mi-ai zis tu, plănuiam sa fac.Desi pierd timpul cu trimiterea, of.Succes!

| aXy99 a răspuns (pentru Floreenofficial):

Fara trimitere nu te primeste. Doar sa te duci la o clinica privata poti rezolva mai rapid.

| Floreenofficial explică (pentru aXy99):

Ok,Merci! happy

| MihaiNicu23 a răspuns:

S-ar putea sa ai probleme cu rinichii sau daca te doare/ ustura cand urinezi sa ai o infectie urinara.

| Floreenofficial explică (pentru MihaiNicu23):

Salut și mulțumesc! Probleme cu rinichii eventual, nu mă ustura când urinez, dar mă deranjează, simt că se aduna lichid și că trebuie să urinez.

| Crackman a răspuns:

Daca urinezi, inseamna ca ai lichid in tine.
So incalzit si se topeste untura de pe tine.

| Floreenofficial explică (pentru Crackman):

Cu toții avem lichid in noi.Se spune că, corpul uman e nu știu cât la sută apa.Doar că mai recent, elimin foarte repede...

| sorin_6068 a răspuns:

Salut încearcă să bei doar apa fara sucuri pentru că organismul le poate elimina mult mai repede și de aici frecventa mare a urinarilor. Senzație de sete ai?

| Floreenofficial explică (pentru sorin_6068):

Salut.Multumesc pentru răspuns.Pai beau apa, dar nu foarte multă și cel mai mult ceai.Si beau 1-1.5 l pe zi și cred că urinez mai mult decât beau.O sa beau acum niste apa că nu am mai băut de la 10, timp in care am urinat de peste 5 ori.