Adreseaza-te medicului de familie si unui cardiolog.Nu lua medicamente pentru incetinirea pulsului de capul tau.Este foarte periculos.
Esti supraponderal, faci excese cu Cola/Pepsi/alte bauturi similare si fast food? Mergi pe jos intr-o luna cit merge un hamster in cusca in doua ore? Daca raspunsul la vreuna dintre cele de sus e pozitiv, elimina problema respectiva, apoi fa-ti din nou griji din cauza pulsului.
Am o greutate de aproximativ 67-68 kg, nu consum cafea cola pepsi etc. și dacă fast food-ul include și mezelorile precum crenvuștii, salamul parizerul și kaizerul cred că am ajuns la un oarecare exces. iar cu mersu pe jos... fac drumuri zilnic (mai puțin perioada de vară) de acasă la scoală și invers (adică 5 km) + alte deplasări scurte. și am vârsta de 18 ani aștept parerea dumneavoastră și poate îmi puteți spune ce aliment miar încetini puțin pulsul
Mezeluri, gizas. Lasa porcariile. Treci pe salate puternic si fa activitate fizica cum trebuie. Macar cate 30 de flotari si 50 de genuflexiuni si abdomene zilnic asa, de control. Baga brinza cit mai usoara in alimentatie, elimina complet margarina si usurel cu cascavalul. La fel si cu zaharul, baga miere. Oh, da, si cit mai putina piine. Daca e de carne, maninca organe la gratar si carne cit mai usoara si mai putin procesata (fara pastramuri si alte prostii industrializate).
P.S. La varsta ta aveam pulsul in repaus pe la 50 si ceva. Acum am 34 de ani, 1.87 si vreo 85-86 de kile, iar pulsul in repaus undeva pe la 60 si tensiunea 12 cu 7. Si nu, nu mai fac sport de performanta de niste ani buni.
Mulțumesc mult
N-ai pen' ce, multa sanatate! Iti recomand sa vezi un nutritionist, sau macar un cardiolog.
Nu e o mare problema daca ai pulsul atat. Se poate regla din alimentatie. Medicamentele care scad Pulsul nu tensiunea se numesc Betablocante (betaloc, metropolol... si altele) care trebuie luate numai dupa sfatul medicului!
Redu sarea pe cat poti, bea multa apa, fara alimente care stimuleaza ritmul cardiac (ciocolata, cola, cafea...) fara grasime, prajeli si mezeluri (contin foarte multa sare).
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: