| GabrielPH a întrebat:

Intr-o seara am ocolit niste scari si m-am ales cu o entorsa de gradul 2. Am fost la spital dupa 2 zile mi-au pus piciorul in ghips pentru 2 saptamani, cand am fost sa-l dau jos mi-au pus din nou un ghips din cauciuc pentru inca 2 saptamani. Dupa ce au trecut si ultimile 2 saptamani mi-am dat singur ghipsul jos, iar de atunci am ramas cu piciorul umflat.Au trecut 3 saptamani iar glezna nu da semne ca isi revine, osul nici nu se observa... E normal sa se desumfle mai greu si oare voi ramane cu probleme dupa la schimbari de vreme sau cand o sa fie frig?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CoraPersefone a răspuns:

Cu probleme sigur ramai, asta iti zic pentru ca am avut si eu mana rupta si inca simt fiecare schimbare de vreme! dar umflatura...e putin cam aiurea sa iti fie inca umflat dupa 3 aptamani! mergi din nou la medic, poate sunt necesare niste bai in apa minerala si sare de mare, sau niste exercitii de recuperare usoare cu aparate mediale special pentru glezne! mult succes si trateaza problema, nu o lasa sa treaca de la sine!