Probabil stii ca, daca esti asigurat, Casa de sanatate judeteana compenseaza o parte din costul aparatelor. Le poti cumpara de la firma Audionova--- ti-o recomand!
Nu alege un aparat analogic chiar daca este mai ieftin---- alege unul digital, mai scump, dar care cu o calitate mult mai buna a sunetului.Nu alege un aparat intraauricular( se introduce in interiorul canalului auditiv)---- sunt aparate greu de intretinut!
Alege un aparat retroauricular( se aseaza in spatele urechii---sunt mai usor de intretinut.
Am peste 18 ani si ma costa mult sa fiu asigurat.
De audiolux ce părere ai
Nu pot avea nicio parere caci n-am cumparat nimic de la ei --- nici macar o baterie!
Nu stiu ce sa fac de unde sa cumpăr, majoritatea cumpara de la audionova
De la Audionova sa cumperi! ---firma are o buna imagine pe piata tocmai pentru motivul ca nu vinde "chinezarii" de proasta calitate.
Audiolux vinde doar Siemens
Daca cumperi un Siemens nu cred ca-ti vor fi indeajuns banii pe care-i ai!
Intai trebuie sa-ti faci o audiograma pentru a se stabili starea auzului tau la fiecare ureche.
Pentru asta trebuie sa mergi la o firma care se ocupa cu aparate auditive si are propria instalatie de masurare si reglare.
Tehnologia de azi pune la dispozitie aparate miniature, foarte performante, care se regleaza /programeaza exact dupa necesitatea ta, cu functii de filtrare diferite pentru mai multe medii: conversatie in camera, ascultat TV, ascultare in zgomot de strada. Costul unui asemenea aparat este de 2000-2500 lei (20-25 milioane lei vechi), iar la nevoie poti folosi doua aparate (sau un singur aparat cu 2 casti).
connectedbylight întreabă: