anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea este cam stanjenitoare dar oricum...Ma masturbez dar nu imi introduc nimic in vagin doar imi masez clitorisul.Am ciclu de acum 1 luna iar in luna aceasta mi-a venit apoi s-a oprit. Dupa asta iar am inceput sa ma masez dar a curs sange ca si cand iti curge de la ciclu.Este vreo legatura, sau doar mi-a curs ca urmare la ramasitele ciclului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Masturbarea nu are nici-o legatura, ca dupa doua-trei zile de menstra, sangerarea nu a mai fost asa abundenta, apoi a inceput iarasi sa-ti mai curga.Fiind in primul an de ciclu menstrual,o sa mai ai astfel de surprize,pana se regularizeaza perioada de ciclu.
In ceea ce priveste masturbarea,oricat am spune noi,ca nu este neaparat indicata,necesar,voi tot o sa faceti ce credeti.Dar sfatul meu,ar fi totusi,sa-ti canalizezi gandurile spre alte activitati. Eventual sa citesti tot ce tine de ciclu menstrul(cand se produce ovulatia,ce este un ovul,cat traieste, cand poate fi fecundat,adica sa fie perioada fertila,despre spermatozoizi, cat traiesc acestia, metode de prevenire a sarcinii si a bolilor venerice, despre bolile venerice, etc.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Ai avut orgasm si a iesit ce mai era...probabil s-a intamplat asta in ultima zi de ciclu nu?happy

| neutrino a răspuns:

De atata masaj l-ai ametit de tot. Fa si tu o pauza si trage dupa aceea concluziile necesare.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Când te-ai masturbat, te-ai excitat şi vaginul s-a lubrefiat, iar secreţia vaginală rezultată a diluat sângele menstrual rămas în vagin şi l-a antrenat spre ieşirea din vagin!
NU e nici o problemă, stai liniştită happy

Toate cele bune.