| япончик a întrebat:

Salut, intrebarea mea probabil ca este prosteasca, dar oricum e intrebare, deci ce exercitii, sau alimentatie trebuie - pentru a creste marimea capului, vreau raspunsuri inteligente si stiintifice desigur ca si funda dau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu am auzit sa existe asa ceva. Poate vei mai creste si odata cu tine si capul.Nu este prosteasca intrebarea ta.Ai postat-o din curiozitate.

| alessia5158 a răspuns:

Nu exista metode/modalitati "inteligente si stiintifice" pentru a induce sau stimula cresterea unei parti componente a corpul omului. Intregul proces de crestere si dezvoltare a organismului are o determinare genetica specifica fiecarui individ --- de aceea unii oameni au diametrul cranian mai mic decat altii sau, de aceea unii au picioare mai lungi decat altii! Cu alte cuvinte, genele sunt singurele responsabile de caracteristicile fenotipice individuale( totalitate de insusiri si caracteristici vizibile si specifice fiecarui individ). Pana acum, omenirea inca nu a ajuns la performanta de a crea oameni "modificati genetic "!

| nadyank a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva... Lasa-ti parul mai valvoi, increteste-l, tapeaza-l, poarta caciuli la moda mai voluminoase...

| Eva a răspuns:

Cu un regim anume sau cu exercitii, poate ca ai putea influenta intr-o oarecare masura marimea altor parti ale corpului tauwinking dar asupra scheletului nu ai cum sa intervii! si marimea capului este determinata de marimea cutiei craniene, care e... cum e, prescrisa genetic, nu o poti modifica... poti apela la unele trucuri, asa cum ti-a sugerat nadyank.